Om oss

Kontakta oss
Du skall alltid få en personlig kontakt från AA. Vi är ett stort företag som agerar som ett litet. Tryck här för kontaktuppgifter.

Historia
AA:s historia sträcker sig ända tillbaka till 1872. Då Anders Andersson startade transportverksamhet. Fram till idag har AA genomgått många skeden i världen och hela tiden utvecklats.Läs mer om AA:s historia här.

Styrelse och ledning
AA är ett familjeföretag som kontrolleras av familjen Edermark. Det är femte generationen som numera styr bolaget genom dess styrelse. Till stöd för ägare och ledning är styrelsen ordförande Bertil Fredriksson med mångårig erfarenhet av styrelsearbete.

Verksamheten bedrivs i dotterbolag och mycket ansvar och befogenheter ligger idag hos våra dotterbolagschefer eller platschefer.

AA Märket
Varumärket AA är inte bara en symbol utan står för kunnande, personlig lokal närvaro och tradition men också för ständig utveckling och förändring. Själva logotypen har sedan lång tid suttit i fronten på våra lastbilar och står för en över hundra årig tradition av transporter. Tryck här för mer information

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information .

Jag förstår