Varumärket AA

Varumärket AA är inte bara en symbol utan står för kunnande, personlig lokal närvaro och tradition men också för ständig utveckling och förändring. Själva logotypen har sedan lång tid suttit i fronten på våra lastbilar och står för en över hundra årig tradition av transporter. Det är genom tider av förändring och utveckling alltid varit en symbol för trygghet och kvalitet. Som första Svenska företag inom åkeribranschen blev AA certifierade totalt fyra områden innefattande Kvalitet, Miljö, Trafiksäkerhet och Arbetsmiljö. AA Märket inger också en trygget för kunder där relationer byggs långa.

Under många år var alla AA:s bilar röda. Den röda färgen på AA:s bilar har sitt ursprung från 30 talet. Färgen skulle sticka ut och skapa igenkänning dels för kunder men även för chaufförer som lätt kunde urskilja en AA bil på vägarna. Det var inte förrän sista åren på 90 talet som färgen ändrades tillfälligt. AA kommer därför att i framtiden åter sträva efter att vara karakteristiskt röda med det vita AA märket sittande i grillen.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information .

Jag förstår